Over ons

Wij voeren oude spullen op een correcte manier af

Schakel ons in bij verhuizingen of bij ontruiming

Breng je oude spullen naar onze kringloopwinkel

Woningontruiming Het Koopje

Bij Woningontruiming Het Koopje specialiseren we ons in alles wat met woningontruiming te maken heeft. Wij weten raad met elk aspect van woningontruiming. Of het nu gaat om een verhuizing waarbij sommige spullen afgevoerd moeten worden of om een gehele ontruiming. Woningontruiming Het Koopje staat voor je klaar om te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wij vinden het belangrijk om verantwoord met spullen om te gaan. Alle spullen die wij innemen of afvoeren komen op de juiste plek terecht. Weg gooien past niet meer in deze tijd, daarom proberen wij jouw oude spullen altijd een nieuw leven te geven. Wij kunnen dit realiseren mede doordat wij ook een kringloopwinkel in Weert hebben.

Kringloopwinkel Het Koopje Weert

Wat Woningontruiming Het Koopje zo uniek maakt is dat wij naast onze dienstverlening bij verhuizen en woningontruiming ook een kringloopwinkel in Weert hebben. Bij onze kringloopwinkel kan iedereen alle bruikbare spullen die ze niet meer nodig hebben inleveren. Daarnaast komen er veel spullen binnen door onze activiteiten op het gebied van woningontruiming.

Weggooien is zonde, breng het naar de kringloopwinkel!
Wij zijn van mening dat weggooien niet meer van deze tijd is. Dat is waarom wij diensten als verhuizingen en woningontruimingen gecombineerd hebben met een kringloopwinkel. Op deze manier hebben wij zelf in handen of oude spullen op een correcte manier afgevoerd worden. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat oude spullen nog een nieuw leven kunnen krijgen.

Diensten

Woningontruiming

Voor woningontruiming ben je bij ons aan het goede adres. Wij voeren alle spullen af en leveren bezemschoon op.

Verhuizingen

Ook voor verhuizingen kun je ons inschakelen. Wij helpen je met vervoer en sorteren van spullen. Oude spullen voeren wij ook af.

Kringloopwinkel

De koffie staat altijd klaar in onze kringloopwinkel. Kom spullen brengen, of loop eens binnen om jouw koopje te scoren.

Heb je vragen?

Voor vragen over onze diensten, de winkel of het inleveren van spullen kun je altijd contact met ons opnemen. We horen graag van onze bezoekers en staan klaar om je vragen te beantwoorden.